Individuel vejledning

Du får det nødvendige skub og de redskaber, der bryder dine madmønstre og virkelig bringer dig tættere på dit mål.  

Det er dig og dine præferencer, der er i fokus hos mig.

Dit forløb tilpasses dit liv og dine smagsløg. Alt er tilladt, og intet er forbudt – det handler om balance, mæthed og mængder.

Jeg er der for dig, og støtter dig hele vejen igennem, så du kan opnå et sundere, slankere og mere energifyldt liv.

Individuel vejledning

Dækker din sygesikring?

Flere sundhedsforsikringer dækker diætistkonsultationer. Hvis du er i tvivl om dækningen, så kontakt din sundhedsforsikring direkte for at få oplysninger om deres regler.

Du kan få op til 350 kr. pr. konsultation og op til 2100 kr. om året dækket gennem Sygeforsikring Danmark

Mine værdier og sundhedsmission

Som klinisk diætist med speciale i vægttab, er jeg dedikeret til at forstå din unikke situation. For mig er det vigtigste, at du nyder dine måltider, samtidig med at jeg giver dig redskaberne til at optimere din livsstil og nå dit mål. Mit mål er at hjælpe dig med at udvikle et naturligt forhold til mad og vægt uden følelsen af afsavn og restriktioner.

Sådan foregår et forløb hos mig

Første samtale

Ved vores første møde måles din vægt, talje, fedtprocent, BMI og daglige energiforbrug. Vi ser nærmere på din sundhedstilstand og drøfter dine personlige mål og delmål.

Dine nuværende spisevaner ses efter i sømmene, og du bliver helt skarp på, hvor du konkret kan sætte ind, og gøre en mærkbar og synlig forskel.

Inden for 24 timer modtager du en personligt skræddersyet kostplan, der er nøje tilpasset dig og din unikke situation. Kostplanen er let at følge, og du kan spise med din familie.

Jeg vil virkelig gerne se dig igen

Opfølgning

Du bestemmer antallet af statusmøder og tidsintervallet imellem dem. Hos mig er du i tæt kontakt med en erfaren diætist, så du kan føle dig tryg og godt vejledt.

Sammen holder vi motivationen høj, evaluerer din fremgang og arbejder på løsninger til eventuelle udfordringer, du støder på. Ved hver session foretager jeg målinger af din vægt, fedtprocent og fedtmasse

Online diætistforløb

Har du overvejet at kombinere personlige diætistmøder med et 8 ugers online slankeforløb?

Til dig, der gerne vil i gang med det samme og kan se fordel i at starte din vægttabsrejse hjemmefra.

Se diætistforløb

Caroline K

Caroline sagde farvel til de tunge kilo og genvandt sin flade mave (og faste bagdel)

Jeg er utroligt stolt; minus 20 kilo – wow!

Cecilias diætplan er enkel at følge og passer perfekt ind i min travle hverdag. Den er designet til at være brugervenlig og fokuserer på både portionstørrelser og regulering af blodsukkeret.

Jeg er taknemmelig for den støtte, hun har givet mig gennem hele min rejse mod bedre sundhed, og jeg har allerede anbefalet hende til 3 af mine veninder, der oplever lignende resultater.

Anette J

Annette passer nu en størrelse 38 efter 25 års kamp mod yoyo-vægt og slankekure

Jeg har opnået betydelig vægttab på en overraskende let måde, uden at føle afsavn.

Det er næsten svært at tro på, hvor godt det er gået. Endnu bedre er det, at jeg føler mig fantastisk i min krop, og min kærlighed til god mad er intakt.

Jeg har nu opnået en forståelse for min sult og mine spisevaner, og jeg ved præcis, hvor mine grænser går.

Camilla F

Investerede kr. 1795,- i online slankeforløb. 14 kilo lettere og 1 år efter ligger vægten stabilt

”Jeg har de sidste 15 år tabt de samme kilo igen og igen med diverse kure. Hver gang røg jeg tilbage i at spise for meget.

Online slankeforløbet var topmotiverende, og jeg lærte en gang for alle at sige farvel til de tunge kilo og komme i mål med mit vægttab.

Det, der virkede, var at gøre den mad jeg plejer at spise med familien mere slankevenlig og lære præcist hvor meget jeg kan tillade mig at spise.”

Klinisk diætist, stressbehandler og psykoterapeut

Er jeg din diætist?

Det er vigtigt, at det føles rigtigt for dig.
Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, så du kan vurdere om jeg er den rette diætist for dig. Har du særlige behov eller spørgsmål inden vores møde? Hvis ja, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg stræber altid efter at give dig den bedste og mest personlige oplevelse.