Ta' hånd om din stress og opbyg et solidt stressforsvar

Stressforløb

Mit mål er at give dig redskaber til at håndtere stress og tage kontrol over dine tanker og følelser på en måde, der fremmer både forebyggelse og behandling af stress.

Som din stresscoach og psykoteraeut støtter jeg dig i at håndtere stress på en sund og konstruktiv måde, så du gradvist kan genopbygge din energi og finde tilbage til balance i dit liv.

Personligt Stressforløb  

Et stressforløb er både forebyggende og behandlende, det er til dig, der føler, at stress er på vej, og til dig, der allerede er midt i det.

Jeg skræddersyr et personligt stressforløb, der passer til dig og din unikke situation. Jeg følger dig tæt under hele forløbet med ugentlig kontakt og vi mødes til stressbehandling i min praksis.

Sammen dykker vi ned i strategier til at reducere din stress, samtidig med at vi arbejder på at identificere de negative mønstre, tanker og reaktioner, der driver din stressspiral.

Du vil få præcis viden om stress og redskaber til at opbygge et solidt stressforsvar, samtidig med at du lærer at omdanne til mere positive og konstruktive tanker og adfærd.

Fakta om stress

Hvordan går du egentlig og har det?

Kender du følelsen af tankemylder, lange to-do-lister og ambivalente følelser, mens du jonglerer med en masse indeni? Alt kører på højtryk, og samtidig prøver du at bremse ned og finde ro.

Og mens din forreste del af hjernen forsøger at knække nøden og tackle dette komplekse pres, ender det ofte med en følelse af tomhed, meningsløshed og følelsesmæssig ustabilitet og udbrændthed.

Er det noget, du genkender? Hvis ja, er det måske på tide, at spørge dig selv: Er jeg fortravlet, er jeg bare presset eller har jeg stress inde på livet?

Nina S

"Følelsen af at være fanget i hamsterhjulet" Ninas historie og mor til 2

“Efter en presset periode med stress var det med en følelse af lettelse jeg påbegyndte mit forløb hos Cecilia, hvor jeg følte mig hørt, set og mødt, der hvor jeg var.

I forløbet fik jeg indsigter og redskaber som jeg kunne bruge i min hverdag og en engageret sparringspartner i en svær og presset tid.

Cecilia er dygtig og jeg er meget glad for at jeg valgte et stressforløb hos hende

Cecilia får mine varmeste anbefalinger”

Jeanne N

"Stressen tog over, og min hjerne loopede, bare jeg skulle huske de mindste ting"

“Mit forløb har været så positivt.

Jeg fik i høj grad taget hånd om min stress. Faktisk så meget, at jeg selv blev overrasket over det.

Jeg har fået nogle værktøjer som jeg aldrig selv kunne tænke mig frem til - og som virkelig knækkede stresskoden for mig.

Nu hviler jeg 100% i mig selv og fokuserer på min fremtid og drømme. Tak for et godt forløb.”

Alt godt til dig, Cecilia.

Jeg er fuld af beundring over dit virke.

Louise S

"Jeg troede ikke, det kunne blive anderledes - to år med opslidende tanker og uro"

Jeg fik i høj grad taget hånd om min stress. Faktisk så meget, at jeg selv blev overrasket over de fremskridt, jeg oplevede. Jeg havde slet ikke turdet håbe på så store fremskridt, og jeg føler mig i dag både massivt klogere på min stress bagudrettet og godt rustet til evt fremtidige stress-/belastningsudfordringer.

Noget af det, som virkelig virkede for mig, var det konstante fokus på max en uge ud i fremtiden ad gangen. Mit sind/min hjerne kunne ikke kapere mere, men søgte alligevel hele tiden ud i fremtiden, langt ud i fremtiden.

Du gjorde meget ud af at begrænse tankerne til nu'et og max en uge frem. DET gjorde underværker for mig.

Klinisk diætist, stressbehandler og psykoterapeut

Er jeg din stress behandler?

Det er afgørende, at du føler dig tryg med valget af din stressbehandler.  Du er hjertens velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak ud fra din situation.

Jeg stræber altid efter at lytte - og give dig den mest tilpassede og personlige oplevelse.